top of page

Specialist i allmänmedicin till Kvartersakuten Matteus 

Om Vårdcentralen

Kvartersakuten Matteus är en vårdcentral med helhetsperspektiv belägen mitt i Vasastan med närhet till både Stockholm city och kollektivtrafik. Vårdcentralen erbjuder även BVC och Fysioterapi och är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum. 

Är du en engagerad och driven specialist i allmänmedicin med intresse av att bidra till utvecklingen av svensk primärvård? Ta chansen nu när vi söker en ny kollega till Kvartersakuten Matteus! 

Din roll 


I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd.  Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt möjlighet till digital mottagning. Är du intresserad av BVC så finns det att tillgå, samt handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.  

 

Din profil


Vi söker dig som är: 

  • Är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 

  • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 

  • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 

  • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 

  • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 

  • Vill utveckla vårt digitala erbjudande där vi hjälper våra patienter enligt devisen ”digitalt när det går, fysiskt när det behövs". 

Vi erbjuder dig 


Kvartersakuten Matteus är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, kollektivavtal och möjlighet att jobba mitt i Vasastan (Odenplan) med närhet till kollektivtrafik, grönområden och Stockholm city. Som allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård. 

 

Frågor och ansökan 

Skickas via e-post till regionchef Hussein Al-Saad hussein.al-saad@meliva.se alternativt via telefon 0706-240340. 

 

Länkar

Meliva.se 

bottom of page