top of page
Businessman on Phone

Nytt namn och ny hemsida

1 juni byter vi namn till Meliva vårdcentral Matteus - för dig som patient blir det ingen skillnad förutom nya skyltar (läs mer om namnbytet här) och vår nya hemsida som vil flyttar till snart - klicka här för att komma till nya hemsidan.

 

Vad är Meliva? 

Meliva är ett svenskt vårdföretag som bildades 2021 och som samlar vårdcentraler och barnavårdscentraler runtom i Sverige. Idén bakom Meliva är att kombinera lokala vårdcentralers gedigna erfarenhet av primärvård med utveckling av digitala lösningar som underlättar för såväl patienter som medarbetare. Läs mer på Meliva.se. 

 

Har ni blivit en privat vårdcentral nu? 

Vi har alltid varit en privat vårdcentral, men vi bedriver fortfarande vården på uppdrag av region Stockholm. Skillnaden nu är att vi får större resurser inom Meliva för att kunna utveckla vår verksamhet och vår personal, för att bättre kunna ge bästa möjliga vård, hjälp och rådgivning till våra patienter.

 

Måste jag välja en ny vårdcentral? 

Nej, du fortsätter vara listad hos oss och du behöver inte göra något.

 

Byter ni ut personalen på min vårdcentral? 

Vår personalgrupp och verksamhet påverkas inte av samgåendet. Du som har en regelbunden kontakt med en av våra läkare eller sjuksköterskor fortsätter med den på samma sätt som tidigare. Skulle personaländringar ske av andra skäl kommer vi som vanligt att kontakta berörda patienter med information om vad som gäller.

 

Hur kontaktar jag er? 

Du når oss precis som tidigare på samma telefonnummer eller via 1177.

För mer information se meliva.se

Frågor & Svar

bottom of page